Billig hjemmeside

Billig hjemmeside eller blog fra Hjemmesidestudiet. Spændende og mobilvenlig startpakke lavet i WordPress.

Hvad får du med en billig hjemmeside fra Hjemmesidestudiet?

Med startpakken får du en flot og brugervenlig hjemmeside. Du kan selv vedligeholde, opdatere og videreudvikle din side uden kendskab til kode eller programmering af nogen art. Du får derved et indgående kendskab til hjemmesidens opbygning, og slipper dermed for regninger til konsulent bistand. Denne frihed er en kæmpe fordel for f.eks. privatpersoner og iværksættere.

Billig hjemmeside

Billig hjemmeside til dig der ikke har brug for en kostbar special-kodet hjemmeside

Lav selv ændringer

Til dig, der også vil kunne selv. Spar penge og lav selv ændringer, når du vil

Mobil venligt design

Overholder Googles krav til mobilvenlighed. Tilpasser sig automatisk mobile enheder

WordPress hjemmeside

Din side bliver lavet med det brugervenlige hjemmesideprogram, WordPress. Dette er et gratis program, der kører i en almindelig internetbrowser. Programmet holder styr på dine sider og indlæg og kaldes for et CMS system (Content Management System). Mere end 70 millioner hjemmesider og blogs er baseret på WordPress.

Mobilvenlig hjemmeside.

En mobilvenlig hjemmeside eller blog betyder, at din hjemmeside automatisk tilpasses forskellige computere, tablets og mobiltelefoner. Din side baseres på en mobilvenlig skabelon, som kaldes et “WordPress tema”. Et mobilvenligt design kaldes også “Responsivt”.

Vær dog opmærksom på, at visningen kan variere afhængigt af operativsystem, browser og enheds-alder.

Hjemmesideværktøj

Din side laves med hjemmesideværktøjet, Divi, fra Elegant Themes. Dette er et af markedets mest moderne og fleksible værktøjer til opbygning af WordPress hjemmesider og blogs.

Med denne intuitive byggeklodsopbygning er det sjovt og super let for dig at lave større og mindre ændringer på kort tid.

Perfekt til privatpersoner, iværksættere, mindre virksomheder, og foreninger